Mudahnya Melaksanakan Ibadah Korban Bersama Yayasan Maghfirah

Yayasan Maghfirah membuka peluang kepada anda untuk melaksanakan ibadah korban di Mekah dengan macam-macam manfaat yang ada dapat. Daging akan diberi dan diagihkan kepada asnaf di Mekah. Sijil penghargaan akan diberi kepada setiap peserta korban. Anda tidak perlu susah-susah uruskan, kami yang akan bantu merealisasikan impian anda melakukan korban pada tahun ini.

โ€œTidak ada amalan yang dilakukan oleh anak adam pada hari al-Nahr (Raya Aidiladha) yang lebih dicintai oleh Allah selain daripada menumpahkan darah (binatang korban). Sesungguhnya ia akan datang pada hari Kiamat dengan tanduknya, bulunya dan kukunya dan sesungguhnya darah tersebut akan sampai kepada redha Allah SWT sebelum ia jatuh ke bumi. Maka, bersihkanlah jiwa kamu (dengan berkorban).โ€
Riwayat al-Tirmizi (1493)

Ayuh sertai ibadah korban pada tahun ini. Yayasan Maghfirah membantu mewakili anda melaksanakan korban di luar negara.

๐—ž๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ ๐— ๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ๐—ต (๐Ÿญ ๐—˜๐—ธ๐—ผ๐—ฟ ๐—ž๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—•๐—ถ๐—ฟ๐—ถ-๐—ฏ๐—ถ๐—ฟ๐—ถ)
๐—ฅ๐—  ๐Ÿฐ๐Ÿฑ๐Ÿฌ
๐—ž๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ ๐— ๐—ฎ๐˜‚๐—ฟ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ (๐Ÿญ ๐—•๐—ฎ๐—ต๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ฎ๐—ป ๐—Ÿ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐˜‚)
๐—ฅ๐—  ๐Ÿฐ๐Ÿฏ๐Ÿฌ
๐—ž๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ ๐—ž๐—ฎ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ต, ๐— ๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ฟ (๐Ÿญ ๐—˜๐—ธ๐—ผ๐—ฟ ๐—ž๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—•๐—ถ๐—ฟ๐—ถ-๐—ฏ๐—ถ๐—ฟ๐—ถ)
๐—ฅ๐— ๐Ÿญ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฌ
๐—ž๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ ๐—•๐—ผ๐—ด๐—ผ๐—ฟ, ๐—œ๐—ป๐—ฑ๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ฎ (๐Ÿญ ๐—•๐—ฎ๐—ต๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ฎ๐—ป ๐—Ÿ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐˜‚)
๐—ฅ๐—  ๐Ÿด๐Ÿฌ๐Ÿฌ

Untuk tempahan tekan link ke websiteย ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
https://korbanummah.com/korban-dalam-dan-luar-negara/
.
Sebarang pertanyaan, tekan link di bawah:
http://www.wasap.my/601140082423/korbanluarnegara
.
Untuk maklumat lanjut sila hubungi :
011-4008 2423 (Pejabat)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *