Sumbangan Bantuan Makanan Asnaf Di Johor

Alhamdulillah melalui sumbangan anda, kami telah berjaya menghulurkan sumbangan untuk menyantuni keluarga Puan Abadan, ibu kepada 4 orang anak yang tinggal di Skudai, Johor.
.
Suami beliau merupakan seorang buruh & pekerja sambilan di sebuah bengkel kereta. Dengan keadaan rumah yang sempit pasangan suami isteri ini tinggal bersama anak-anak mereka yang masih kecil.
.
Oleh kerana, usia anak-anak yang kecil serta hanya seorang sahaja yang telah bersekolah. Puan Abadan terpaksa bekerja sebagai suri rumah menjaga anak-anak & tidak dapat membantu keluarga mencari pendapatan sampingan.
.
Semoga Allah SWT memberkati amal yang Tuan/Puan lakukan untuk membantu keluarga ini dengan limpahan pahala yang berpanjangan.
Masih ramai saudara kita yang memerlukan bantuan di luar sana.

2 thoughts on “Sumbangan Bantuan Makanan Asnaf Di Johor”

  1. MD KAMARUL ARIFFIN BIN MD ROSLI

    saya seorang OKU mental mengidap skizofrenia , ingin meminta sedikit sumbangan dari pihak yayasan , kini saya menetap Di Lot 123 kpg batu29 pengkalan raja pekan nenas 81500 pontian johor , kini tiada sumber pendapatan.

    1. Yayasan Maghfirah

      Terima Kasih Atas Komen yang Diberi, Pihak kami akan lakukan langkah susulan. Encik boleh terus berurusan dengan pegawai kami di talian 017 2840195(En.Usamah). Terima Kasih

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *