Tenang Dan Bahagia Dalam Memberi

Sebenarnya ramai yang dah berjaya rasa bahagia dan tenang dalam hidup mereka. Ada satu kisah seorang jiran yang hidupnya biasa-biasa sahaja tetapi keluarga mereka sentiasa tenang dan bahagia.

Bila kami cuba tanya apa rahsianya? Kata beliau, “Alhamdulillah, berkat melakukan ibadah korban setiap tahun, Allah sentiasa ada membantu dan rezeki juga melimpah ruah.”

Banyak lagi kisah-kisah ajaib yang peserta-peserta Korban Untuk Ummah 2020 kongsikan. Harapan kami, anda juga turut rasakannya pada tahun ini.

Kami membuka peluang untuk anda melaksanakan korban di Kaherah, Mesir. Istimewanya korban di Mesir, daging korban akan diagihkan kepada pelajar-pelajar Malaysia di sana.

“Tidak ada amalan yang dilakukan oleh anak adam pada hari al-Nahr (Raya Aidiladha) yang lebih dicintai oleh Allah selain daripada menumpahkan darah (binatang korban). Sesungguhnya ia akan datang pada hari Kiamat dengan tanduknya, bulunya dan kukunya dan sesungguhnya darah tersebut akan sampai kepada redha Allah SWT sebelum ia jatuh ke bumi. Maka, bersihkanlah jiwa kamu (dengan berkorban).” – Riwayat al-Tirmizi (1493)

Ayuh rebut pahala berkorban dan memberi makan kepada asnaf sekarang..!

𝐊𝐨𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐝𝐢 𝐊𝐚𝐡𝐞𝐫𝐚𝐡, 𝐌𝐞𝐬𝐢𝐫 (𝟏 𝐄𝐤𝐨𝐫 𝐊𝐚𝐦𝐛𝐢𝐧𝐠 𝐁𝐢𝐫𝐢-𝐛𝐢𝐫𝐢)
RM1200
𝐊𝐨𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐝𝐢 𝐌𝐞𝐤𝐚𝐡 (𝟏 𝐄𝐤𝐨𝐫 𝐊𝐚𝐦𝐛𝐢𝐧𝐠 𝐁𝐢𝐫𝐢-𝐛𝐢𝐫𝐢)
RM450
𝐊𝐨𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐝𝐢 𝐌𝐚𝐮𝐫𝐢𝐭𝐚𝐧𝐢𝐚 (𝟏 𝐁𝐚𝐡𝐚𝐠𝐢𝐚𝐧 𝐋𝐞𝐦𝐛𝐮)
RM430
𝐊𝐨𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐝𝐢 𝐈𝐧𝐝𝐨𝐧𝐞𝐬𝐢𝐚 (𝟏 𝐁𝐚𝐡𝐚𝐠𝐢𝐚𝐧 𝐋𝐞𝐦𝐛𝐮)
RM800

Link website untuk tempahan:
https://korbanummah.com/borang-daftar-korban-mesir/

Sebarang pertanyaan, tekan link di bawah:
http://www.wasap.my/601140082423/korbandimesir

Untuk maklumat lanjut sila hubungi :
011-4008 2423 (Pejabat)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *